Om oss

 

 

Fra januar 2017 har vi tatt over salget av alarmer fra datterselskapet Acumo AB.

Gjennom omorganiseringen vil vi kunne tilby kundene våre bedre kommunikasjon, spisskompetanse og tydeligere tilbakemeldinger.  Vi håper at kunder, partnere og besøkende vil se de mulighetene forandringen gir!

Vi satser på salg av alarmer i form av varsellys og sirener på det nordiske markedet.  I vårt brede sortiment finnes et stort utvalg av Ex-/marineklassifiserte alarmer og EN54-3- og EN54-23-godkjente enheter. I tillegg tilbyr vi smarttelefoner og lesebrett med unik programvare samt kameraer til bruk i Ex-klassifiserte områder.

Vår arbeidsmetode bygger på nære relasjoner med kundene våre, ofte med personlige besøk, og vi ser heller på oss selv som partner enn ren leverandør av produkter.  Med tiden har vi lært at i det lange løp vil erfaring spare mye penger når det gjelder valg av kritiske komponenter.

Derfor har vi valgt bare å jobbe med leverandører som ligger i forkant – ikke bare når det gjelder teknikk og produktutvikling, men også innen produksjonskvalitet, dokumentasjon, sertifiseringer etc. Vårt mål er å optimalisere hver løsning.

Kom gjerne med et problem i et eksisterende eller kommende prosjekt. Vi vil gi deg en optimal løsning.

Produktoversikt

Deleierne, Mikael Törnberg och Mats Gårdestam